Masaļskis panācis vienošanos ar Hantimansijskas "Jugra" (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis savu karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunpienācēja Hantimansijskas "Jugra" sastāvā, vēsta portāls ''telegraf.lv''.

Iepriekš vairākos masu saziņas līdzekļos parādījās informācija, ka šā brīža Latvijas labākais vārtsargs nākamo sezonu varētu aizvadīt Maskavas ''Spartak'', Minskas ''Dinamo'' vai Kijevas klubā "Budiveļņik".

Masaļskis it kā bija piekritis "Budiveļņik" piedāvājumam, bet, tā kā klubs nespēja izpildīt KHL nosacījumus, šis variants atkrita.

Tomēr tagad kļuvis zināms, ka 30 gadus vecais hokejists uz vienu gadu vienojies ar KHL jaunpienācēju "Jugra" no Hantimansijskas.

Līgumu par spēlēšanu komandā arī turpmāk piedāvāja arī Rīgas ''Dinamo'', taču abas puses nespēja vienoties par finansiālajiem nosacījumiem. Neoficiālā informācija liecina, ka hokejists prasījis trīs reizes lielāku atalgojumu nekā pērn.

2009./2010. gada KHL regulārajā sezonā Masaļskis Rīgas ''Dinamo'' sastāvā piedalījās 37 spēlēs, kurās savos vārtos vidēji ielaida 2,84 ripas, atvairot 91% pretinieku metienu.

Savukārt Gagarina kausa izcīņā sešas spēles viņš savos vārtos ielaida 1,93 ripas, tiekot galā ar 93,4% pretinieku metienu.

''Jurga'' iepriekš spēlēja Krievijas augstākajā līgā, divus gadus pēc kārtas kļūstot par čempionāta uzvarētāju.

Gatavošanās ciklā savai pirmajai KHL sezonai "Jugra" aizvadīs divus pārbaudes turnīrus Jekaterinburgā un Ufā, tāpat plānotas arī vairākas draudzības spēles.

Par ''Jugra'' komandas galveno treneris strādā bijušais Maskavas ''Spartak'' un Padomju savienības izlases (CCCP) uzbrucējs Sergejs Šepeļevs.

Hantimansijskā dzīvo ap 72000 iedzīvotāju. Pilsēta atrodas Rietumsibīrijas centrālajā daļā Irtišas krastā 950 km uz ziemeļiem no Tjumeņas un 1900 km uz austrumiem no Maskavas.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu