Masaļskis neesot piekritis 50% lielākai algai (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līgas kluba Rīgas ''Dinamo'' ģenerāldirektors Zigmārs Priede laikrakstam ''Diena'' atklājis, ka vārtsargam Edgaram Masaļskim piedāvāts līgums, kas paredzējis apmēram par 50% lielāku atalgojumu nekā pērn.

''Edgaram mēs piedāvājām apmēram 50 procentu lielu algas palielinājumu,'' skaidro Priede.

Kā ziņots, 30 gadus vecais Masaļskis pieņēma līgas jaunpienācēja Hantimansijskas "Jugra" piedāvājumu, ar kuru noslēdza vienošanos uz nākamo sezonu. 

Rīgas ''Dinamo'' rīcībā šobrīd ir tikai viens vārtsargs - amerikānis Kriss Holts, bet iepriekš aizrunātais zviedrs Henriks Kārlsons nolēma laimi meklēt aiz okeāna Nacionālajā hokeja līgā.

Kļuvis skaidrs, ka nākamajā sezonā rīdzinieku rindās nebūs arī pieredzējušais aizsargs Oļegs Sorokins, kuram ''Dinamo'' jaunu līgumu nepiedāvāja. Kopumā dinamiešus no pagājušās sezonas modeļa atstājuši 13 spēlētāji, bet stabili jaunpienācēji ir tikai pieci.

Treneri Jūliuss Šuplers un Artis Ābols šobrīd var rēķināties ar aizsargiem Sandi Ozoliņu, Arvīdu Reķi, Krišjāni un Jākabu Rēdlihu, Gunti Galviņu, Rodrigo Laviņu, Jāni Andersonu, kā arī Oskaru Cibuļski.

Uzbrukuma līnijā neskaidrību ir krietni vairāk. Pēc treneru iecerēm pirmās maiņas trio vajadzētu veidot Aleksandram Ņiživijam, Markam Hartiganam un slovāku jaunpienācējam Tomašam Surovijam, raksta ''Diena''.

Viens trijnieks varētu būt jau iespēlēts: Ģirts Ankipāns - Jānis Sprukts - Mārtiņš Karsums. Tiesa, Karsums vēl nav izvēlējies starp ''Dinamo'' un Ziemeļameriku. Ja Karsums nolems nepalikt KHL, viņa vietā varētu parādīties uz pārbaudes laiku uzaicinātais Jurajs Simeks.

Brīva vieta centrā ir Miķeļa Rēdlha un Laura Dārziņa partnerim. Ar Armandu Bērziņu kluba vadība līgumsaistības nav vēlējusies turpināt, tāpat ar Martinu Kariju.

No pašmāju spēlētājiem sava lietderība būs jāapliecina Andrim Džeriņam un Sergejam Pečuram, bet, iespējams, šajā pozīcijā tiks meklēts ārzemnieks.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu