Šuplers ir gandarīts par Popradas ''Lev'' pievienošanos KHL (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers ir gandarīts par Slovākijas kluba Popradas ''Lev'' pievienošanos līgai, vēsta izdevums ''Sport-Express''.

''Popradai komandas dalība KHL būs liels notikums. Esmu drošs, ka pašreiz visa pilsēta izjūt lielu lepnumu un dzīvo nākamās sezonas gaidās. Poprada ir ļoti skaista un tajā ir labi attīstīta infrastruktūra. 15 minūšu attālumā no arēnas ir pienācīgas kvalitātes viesnīcas, tādēļ ar viesu izmitināšanu problēmām nevajadzētu būt,'' teica Šuplers.

''Esmu priecīgs, ka atšķirībā no Zviedrijas un Čehijas mūsu federācija panāca komandas pievienošanu līgai. Nevajag baidīties no KHL. Tā ir spēcīgākā līga Eiropā, tādēļ slovāku spēlētājiem un tagad arī klubiem ir uz to jātiecas. Slovākijas kluba iekļaušana KHL ir ļoti pozitīvs solis visos aspektos.''

Ja Popradas pieredze būs veiksmīga, tad Šuplers neizslēdz arī citu slovāku klubu pievienošanos KHL.

''Pilsēta ir maza, taču iedzīvotāji ļoti mīl hokeju. Ja vadība spēs izveidot konkurētspējīgu komandu, tad visas spēles var tikt izpārdotas. Turklāt ''Lev'' spēlēs vienā divīzijā ar ''Spartak'' un ''Dinamo'', kurās ir vairāki leģionāri no Slovākijas, tāpat arī SKA ar visām savām zvaigznēm. Cerams, arī Rīgas ''Dinamo'' spēles šeit izpelnīsies zināmu ažiotāžu, jo arī es šeit neesmu svešinieks,'' priecīgs par dzimtās pilsētas kluba pievienošanos līgai bija Šuplers.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu