Mikaēls Telkvists savainojis potīti (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas ''Dinamo'' zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists piektdien pēdējā pārbaudes spēlē ar ''Liepājas metalurgu'' guvis potītes savainojumu, kas liegs spēlēt 5 līdz 10 dienas, vēsta ''icebox.lv''.

Zviedrijas hokejists laukumā devās mača 30.minūtē, bet 48.minūtē pēc sadursmes ar pretinieku spēlētāju izmežģīja potīti un laukumā vairs neatgriezās.

Telkvistam veikts rentgens un apstiprinājusies sākotnējā diagnoze - izmežģīta potīte. Provizoriski zviedrs varētu nespēlēt 5-10 dienas.

Spēli pret fārmklubu - ''Liepājas metalurgu'' vārtos sāka Kriss Holts, bet spēles vidū, kad rezultāts jau bija 5:1, ''Dinamo'' treneri nolēma dot iespēju uzspēlēt arī Telkvistam.

Aptuveni 18 minūtēs, ko līdz savainojumam paspēja nospēlēt zviedrs, viņš savus vārtus nosargāja neskartus, likvidējot vairākus bīstamus liepājnieku momentus. Līdz šim Telkvists piedalījies piecās Rīgas ''Dinamo'' pirmssezonas spēlēs.

Jauno KHL sezonu ''Dinamo'' atklās 9. septembrī, kad izbraukumā spēkiem mērosies ar ambiciozo un zvaigžņoto Sanktpēterburgas SKA.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu