Hartigans atzīts par nedēļas labāko uzbrucēju KHL (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas ''Dinamo'' kanādiešu hokejists Marks Hartigans nosaukts par pagājušās nedēļas labāko uzbrucēju Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Trīs spēlēs 32 gadus vecais uzbrucējs guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ar astoņās spēlēs gūtiem 7 vārtiem un 3 rezultatīvām piespēlēm Hartigans šobrīd ir dalītā otrajā pozīcijā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Par labāko vārtsargu nosaukts Ņižņekamskas "Neftehimik" spēlētājs Ivans Kasutins, kurš pagājušās nedēļas divās spēlēs savam klubam palīdzēja izcīnīt divas uzvaras. Vienā spēlē viņš palika nepārspēts, bet vidēji mačā atsita 98,8% pretinieku metienus, ielaižot 0,5 ripas spēlē.

Labākā aizsardzības spēlētāja godu izpelnījās Jaroslavļas ''Lokomotiv'' hokejists Aleksandrs Gusikovs. Trīs spēlēs 33 gadus vecais spēlētājs guva divus vārtus un vienu reizi asistēja partnerim, bet lietderības koeficients bija pozitīvs +1.

Tikmēr par labāko jauno hokejistu atzīts Magņitogorskas "Metallurg" aizsargs Jaroslavs Habarovs. Divās spēlēs viņš laukumā vidēji pavadīja 16 minūtes un 27 sekundes, nopelnot vienu rezultativitātes punktu par piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu