Daugaviņš realizē skaistu "bullīti" (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: binghamtonsenators.com

Latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Otavas "Senators" fārmklubu Binghemtonā, izpelnījies aizokeāna hokeja līdzjutēju uzmanību ar, runājot viņu vārdiem, vienu no skaistākajiem šā gada pēcspēles soda metieniem.

Pirmssezonas pārbaudes spēlē, kurā Daugaviņa pārstāvētā Binghemtonas "Senators" vienība ar 3:4 "bullīšos" tomēr atzina Hamiltonas "Bullldogs" pārākumu, pēc spēles atsevišķu materiālu rakstu pazīstamās interneta vietnes "Yahoo" sporta sadaļā izpelnījies tieši latviešu uzbrucēja meistarstiķis.

Daugaviņš, uzliekot nūjas galu uz ripas, piespieda to pie ledus un, aizslidojot pie "Bulldogs" vārtsarga Roberta Meijera sargātā "cietokšņa", veica riskantu 360 grādu pagriezienu, iemānot ripu vārtos. Spēles tiesneši, kuri, visticamāk, šādu vārtu guvumu redzēja pirmo reizi, pēc nelielām diskusijām atzina to par ieskaitītu.

"Yahoo" latviešu hokejistam veltītajā materiālā minēts, ka Daugaviņa realizētais soda metiens jau kļuvis par leģendāru un minētā ziņa vairāk nekā 3000 reizes ieteikta caur sociālajiem tīkliem "Facebook" un "Twitter".

Šī nav pirmā reize, kad ar labo humora izjūtu apveltītais latviešu hokejists izceļas ar ekscentriskiem gājieniem. 2007. gadā Daugaviņš, pārstāvot Ontario hokeja līgas komandu Toronto "St. Michels Majors", skatītājiem par prieku noorganizēja kautiņu ar pretējā komandā Pīterboro "Petes" spēlējošo Latvijas aizsargu un savu labu draugu Artūru Kuldu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu