Bārtulim uzvara; Ivanānam kautiņš un zaudējums (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno sezonu šonakt ar uzvaru sāka Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība, kas ar 3:2 izbraukumā pārspēja spēcīgo Pitsburgas "Penguins" komandu.

23 gadus vecais latvietis laukumā pavadīja 13 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā bloķēja divus metienus, lika lietā vienu spēka paņēmienu, bet maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Flyers" vārtus šajā mačā sargāja jaunais Krievijas hokejists Sergejs Bobrovskis, kas tika galā ar 29 sāncenšu raidījumiem.

Tikmēr citā spēlē uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" 0:4 viesos cieta sakāvi pret Edmontonas "Oilers".

Ivanāns uz ledus bija 8 minūtes un 20 sekundes. Šajā laikā viņš izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja piecu minūšu noraidījumu par kautiņu ar Stīvu Makintairu, bet spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Jāatzīmē, ka pārliecinošu uzvaru dūru cīņā guva Makintairs (sk. video).

Piektdien NHL regulārās sezonas pirmo spēli aizvadīs Kārlis Skrastiņš ar Dalasas ''Stars'' vienību, izbraukumā tiekoties ar Ņūdžersijas ''Devils'' hokejistiem.

Citu spēļu rezultāti

Karolīnas "Hurricanes" - Minesotas "Wild" 4:3

Monreālas "Canadiens" - Toronto "Maple Leafs" 2:3

Čikāgas "Blackhawks" - Kolorādo "Avalanche" 3:4 P

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu