"Avtomobilist" līdzjutējs sodīts par sišanu ar nūju pa galvu "Savalat Julajev" vārtsargam (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jekaterinburgas "Avtomobilist" līdzjutējam Sergejam Šafikovam par uzbrukumu Ufas "Salavat Julajev" vārtsargam Vitālijam Koļesņikam piespriestas 230 piespiedu darba stundas un 5000 rubļu (84 latu) liels sods, vēsta ziņu aģentūra "Interfax".

Jau ziņots, ka pagājušās sezonas KHL Gagarina kausa turnīra pirmās kārtas jeb Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē Šafikovs Koļesņikam ar nūju pārsita galvu.

Spēles 17.minūtē manāmi iereibušais Šafikovs bija pārvarējis drošības barjeru un, piegājis pie "Salavat Julajev" rezervistu soliņa, ar nūju sāka sist pa galvu Ufas kluba rezerves vārtsargam Koļesņikam, kurš, neko nenojaušot, sēdēja uz rezervistu soliņa. Šajā incidentā Koļesņikam tika pārsista galva un viņš guva smadzeņu satricinājumu.

Iekarsušo skatītāju apturēja milicija, un viņš tika izvests no arēnas. Savukārt "Salavat Julajev" galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs kopā ar komandu devās uz ģērbtuvēm. Atlikušās trīs pirmās trešdaļas minūtes tika izspēlētas jau pēc pārtraukuma.

Pēc notikušā incidenta "Avotmobilist" saņēma miljons rubļu (17 500 latu) lielu naudas sodu.

Kā ziņots, "Salavat Julajev" toreiz iesniedza oficiālu protestu, lai KHL kārtīgi izmeklē šo lietu un soda vainīgos.

Savukārt "Avtomobilist" komanda uzskatīja, ka konflikta notikumi tika sagrozīti.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā patlaban "Salavat Julajev" ar 39 punktiem 23 spēlēs ieņem sesto vietu, bet "Avtomobilist" ar 22 punktiem 21 mačā atrodas pirmspēdējā, 11.pozīcijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu