"Dinamo" - "Spartak" spēlē būs īpaši drošības pasākumi (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: (arh. foto).

Rīgas "Dinamo'' un Maskavas "Spartak'' komandu spēlē Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) "Arēnā Rīga'', kas risināsies nākamajā pirmdienā, tiks ievēroti pastiprināti drošības pasākumi, jo šo maču grasās apmeklēt aptuveni 500 neprognozējamas uzvedības "Spartak'' futbola vienības fani, TVNET informē "Dinamo'' preses dienests.

"Spartak'' futbola komandas fani Rīgā ieradīsies pa ceļam uz UEFA Čempionu līgas spēli Slovākijā. Krievijas kluba līdzjutēji pazīstami ar savu neprognozējamo uzvedību, tādēļ tiks veikti papildu drošības pasākumi.

Rīgas "Dinamo" vadība sadarbībā ar Valsts policiju un ''Arēnas Rīga'' administrāciju ir paredzējusi virkni drošības pasākumu, lai nepieļautu nekādas masu nekārtības vai huligāniskus incidentus.

"Spartak" faniem būs izveidota atsevišķa biļešu kase, atsevišķa ieeja, un arī sektori, kuros viņi atradīsies spēles laikā, tiks īpaši norobežoti un tos pastiprināti uzraudzīs Valsts policijas darbinieki. Spēles laikā līdzjutēji ar "Spartak" atribūtiku varēs atrasties tikai viesu komandas atbalstītāju sektorā.

Lai nepieļautu pirotehnikas un citu aizliegtu priekšmetu ienešanu ''Arēnā Rīga'', kopā ar biļešu pārbaudi tiks veikta arī pastiprināta drošības kontrole.

"Dinamo'' klubs līdzjutējus uz spēli aicina ierasties laikus, lai neveidotos rindas.

Spēles laikā sekos, lai no tribīnēm netiktu izkliegti aizskaroši vai naidu kurinoši saukļi un izteicieni, kas varētu provocēt nekārtības vai konfliktus. Visi sabiedriskās kārtības traucētāji neatkarīgi no tā, kuru komandu tie atbalsta, nekavējoties tiks izraidīti no ''Arēnas Rīga''.

Pastiprināto drošības normu dēļ nedaudz mainīta arī skatītāju kustība ''Arēnas Rīga'' iekšpusē. Šajā spēlē skatītājiem, lai nokļūtu 3. stāvā, nebūs pieejama kāpņutelpa pie 115. sektora. Lai nokļūtu savās vietās 200. - 204. sektorā, varēs izmantot papildu kāpņutelpu blakus liftam aiz 115. sektora.

Skatītājiem, kuri jau ir iegādājušies biļetes vietās no 316. sektora pa kreisi līdz 320. sektoram, kā arī tiem, kuru abonementu vietas atrodas attiecīgajos sektoros, uz šo spēli piedāvās redzamības un cenas ziņā līdzvērtīgas vietas.

Ar abonementu īpašniekiem, kuri ir atstājuši savu kontaktinformāciju, ''Arēnas Rīga'' administrācija sazināsies iepriekš. Gadījumā, ja tas nav noticis līdz novembra beigām, lūgums pašiem sazināties ar biļešu sistēmas pārstāvjiem, kur iegādājāties abonementu. Biļešu īpašniekiem biļetes tiks apmainītas uz vietas ''Arēnā Rīga'' pirms spēles.

"Dinamo'' un Igora Pavlova vadītās "Spartak'' komandas spēle risināsies 6. decembrī plkst. 19.30.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu