Sācies balsojums par KHL Zvaigžņu spēles sākuma sastāviem (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

No šodienas (7. decembris) ir sācies līdzjutēju balsojums, kas noteiks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) starta piecniekus Zvaigžņu spēlei Sanktpēterburgā.

KHL trešā Zvaigžņu spēle risināsies nākamā gada 5. februārī Sanktpēterburgā, kur bāzējas vietējā SKA komanda. 

Nobalsot par saviem favorītiem iespējams Zvaigžņu spēlei speciāli izveidotā mājas lapā www.khlallstar.ru. Līdzjutējiem jāizvēlas viens vārtsargs, divi aizsargi un divi uzbrucēji. 

Tāpat kā divus iepriekšējos gadus komandu kapteiņi būs leģendārie uzbrucēji čehs Jaromirs Jāgrs un krievs Aleksejs Jašins.

Šogad Jašina komanda tiks veidota no Rietumu konferences komandu pārstāvjiem, savukārt Jāgra izlasē spēlēs Austrumu zonu pārstāvošo vienību spēlētāji. Iepriekš Jašina komandā spēlēja Krievijas un Baltkrievijas hokejisti, savukārt Jāgra izlasē visi pārējie.

Līdzjutēju balsojums ilgs līdz 2011. gada 14. janvārim. Pārējos Zvaigžņu spēles dalībniekus no 15. līdz 21. janvārim izvēlēsies mediju pārstāvji.

Kā zināms, pagājušajā gadā Rīgas "Dinamo'' komandu Zvaigžņu spēlē pārstāvēja aizsargs Sandis Ozoliņš un slovāku uzbrucējs Marsels Hosa, kurš tagad spēlē KHL čempionvienības Kazaņas ''Ak Bars'' rindās.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu