''Vitjaz'' - ''Avangard'' spēlē atkal izceļas masu kautiņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien starp Omskas "Avangard'' un Čehovas "Vitjaz'' vienību atkal izcēlās masu kautiņš.

Jau sestajā sekundē mača galvenais arbitrs bija spiests pārtraukt spēli, jo "Vitjaz'' hokejisti metās virsū "Avangard'' spēlētājiem (sk. video).

Viens no līgas rupjākajiem hokejistiem Dārsijs Vero pat uzbruka "Avangard'' somu vārtsargam Kari Ramo. Spēles galvenais tiesnesis pēc tam, kad kaislības bija norimušas, piešķīra 56 soda minūtes, no tām 50 - Čehovas kluba spēlētājiem.

25 minūšu disciplinārsods tika piešķirts 28 gadus vecajam "Vitjaz'' uzbrucējam Džošuam Gratonam.

Kopumā šajā spēlē piešķīra 82 soda minūtes - 16 "Avangard'' un 66 "Vitaz''.

Uzvaru 10318 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 3:2 izcīnīja laukuma saimnieki "Avangard''. Vārtus Omskas vienības labā guva Aleksandrs Perežogins, Aleksejs Kaļužnijs un Andrejs Pervišins, bet zaudētājiem precīzi meta Kriss Saimons un Deniss Sergejevs.

Abu komandu pirmajā spēlē šosezon 23. septembrī tiesneši kopumā piešķīra 144 soda minūtes, no kurām 119 "Vitjaz" pārstāvjiem.

Savukārt pagājušajā sezonā pēc vairākiem masu kautiņiem mačs tika pārtraukts jau ceturtajā minūtē. Kopā šajā laikā komandas nopelnīja 671 soda minūti, kas ir KHL rekords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu