"Ak Bars" noraida baumas par Hosas atlaišanu (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Kazaņas "Ak Bars" noraidījis baumas, ka tas neapmierinošā snieguma dēļ gatavojas lauzt līgumu ar slovāku uzbrucēju Marselu Hosu, sestdien vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Kā ziņots, pirms neilga laika vairākos Krievijas medijos parādījās informācija, ka "Ak Bars" komandas vadība ir nolēmusi neapmierinošā snieguma dēļ šķirties no Hosas.

"Saistībā ar to, ka pēdējā laikā ir parādījušās baumas, ka komandu pametīs uzbrucējs Hosa, hokeja klubs "Ak Bars" oficiāli paziņo, ka šādām spekulācijām nav nekāda reāla pamatojuma. Slovākijas uzbrucējs turpinās spēlēt kā pilntiesīgs vienības uzbrucējs," teikts "Ak Bars" paziņojumā.

Kā ziņots, Hosa pagājušajā sezonā Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā ar 35 precīziem metieniem 56 spēlēs kļuva par KHL regulārā čempionāta labāko vārtu guvēju. Kopā viņš regulārajā čempionātā guva 55 punktus, kas deva septīto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Savukārt šosezon "Ak Bars" komandā viņš 43 spēlēs guvis 13 vārtus un izdarījis 15 rezultatīvas piespēles.

Tāpat "Ak Bars" komandas galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs pēc otrdienas zaudējuma ar 1:2 Jekaterinburgas "Avtomobilist" izteicās, ka Hosa laukumā cenšas, bet ar to ir par maz.

KHL kopvērtējumā pirmo divu sezonu čempionvienība "Ak Bars" ar 86 punktiem 43 spēlēs pašlaik ir trešajā pozīcijā Austrumu konferencē.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu