NHL mačā dūres izvicina vārtsargi (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē dūres izvicināja Pitsburgas ''Penguins'' un Ņujorkas ''Islanders'' vārtsargi.

Trešās trešdaļas beigās ''Islanders'' vārtsargs Riks Dipjetro asi nospēlēja pret pretinieku uzbrucēju, kā rezultātā laukumā izcēlās kautiņš starp laukuma spēlētājiem.

Ar šādu notikumu pavērsienu mierā nebija ''Penguins'' vārtsargs Brends Džonsons, kurš devās pārmācīt Dipjetro. Cīņa neizvērtās ilga, jo trāpīgs bija Džonsona pirmais sitiens, kas pretiniekam lika piezemēties uz ledus.

''Nevēlējos nevienam nodarīt pāri, taču sanāca precīzs sitiens,'' pēc spēles atzina mājinieku vārtsargs, kurš līdz šim kautiņos nav iesaistījies, vēsta ESPN.

Sadursme notika 16,5 sekundes līdz pamatlaika beigām un 33 gadus vecais Džonsons līdz tam bija atvairījis visus 20 pretinieku metienus, taču maču līdz galam viņš pabeigt nevarēja noraidījuma dēļ.

Spēle noslēdzās ar Pitsburgas komandas uzvaru 3:0.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu