Znaroks: Katra spēle ir kā karš (168)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katra Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo", kuru vada Latvijas izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, spēle Gagarina kausa turnīrā ir kā karš, uzskata Maskavas komandas galvenais treneris Znaroks.

Kā ziņots, sestdien aizvadītajā Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā cīņā Maskavas "Dinamo" izbraukumā ar 1:5 (1:2, 0:1, 0:2) zaudēja Latvijas klubam Rīgas "Dinamo".

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām Latvijas klubs izvirzījās vadībā ar rezultātu 2-1.

"Rīdzinieki pelnīti uzvarēja, jo viņi lieliski nospēlēja un šoreiz apspēlēja mūs visos spēles komponentos," pēc mača izteicās Znaroks.

Runājot par daudzajām provokācijām mača beigās no Maskavas "Dinamo" spēlētāju puses, Znaroks izteicās, ka tās ir izslēgšanas cīņas un tā ir normāla parādība. "Tas taču ir "play-off" un spēlētājiem ir paaugstinātas emocijas. Neviens negrib zaudēt. Tāds ir hokejs. Mums katra spēle ir kā karš," izteicās Znaroks.

"Šī mums bija principiāla spēle. Pateicos puišiem, ka viņi ļoti labi nospēlēja un izcīnīja uzvaru," pēc spēles atzina Latvijas kluba galvenais treneris Jūliuss Šuplers. "Beidzot parādījām labu hokeju un visi mača skatītāji palika apmierināti."

Arī Šuplers daļēji piekrita Znaroka izteikumiem par daudzajiem asumiem starp abu komandu spēlētājiem, uzsverot, ka hokejs nav šahs. "Turklāt izslēgšanas cīņām ir raksturīga šāda asa spēle starp divām komandām."

Kā ziņots, pirmajā mačā trešdien Rīgas "Dinamo" komanda izcīnīja panākumu pagarinājumā ar rezultātu 2:1, uzvaras vārtus gūstot Oskaram Cibuļskim. Savukārt otrajā cīņā maskavieši rezultatīvā spēlē bija pārāki 8:4.

Svētdien abas komandas Rīgā tiksies atkārtoti, bet piektais mačs 1.martā atkal tiks aizvadīts pretinieku komandas laukumā. Ja būs nepieciešama sestā spēle, tad tā 3.martā notiks "Arēnā Rīga", bet, ja sērijā būs vajadzīgs arī septītais mačs, tas 5.martā atkal notiks pretinieku laukumā.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā Maskavas "Dinamo" komanda ar 96 punktiem 54 spēlēs ieņēma otro vietu Rietumu konferencē, bet Latvijas klubs ar 81 punktu palika septītajā pozīcijā.

Regulārajā sezonā abas komandas savā starpā tikās piecas reizes, turklāt Latvijas klubs uzvarēja četrās no šīm spēlēm. Tomēr trīs no šiem panākumiem tika izcīnīti decembra beigās un janvārī, kad Maskavas klubs daudzo traumu dēļ zaudēja 11 cīņās pēc kārtas.

Komentāri (168)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu