Šuplers vairs nebūs Rīgas ''Dinamo'' treneris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slovāku speciālists Jūliuss Šuplers vairs neturpinās sadarbību ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas ''Dinamo'', vēsta vienības mājas lapa.

Papildināts viss teksts.

Šuplers pateicīgs par saņemto atbalstu

''Rīgas ''Dinamo'' vadība man izteica piedāvājumu turpināt sadarbību arī nākamajā sezonā, un līguma nosacījumi bija tādi paši kā iepriekšējā sezonā,'' atklāja Šuplers.

''Esmu pateicīgs ''Dinamo'' vadībai par izrādīto uzticību šo trīs aizvadīto sezonu garumā, jo es, strādājot ar komandu, jutu vadības atbalstu arī tajos brīžos, kad rezultāti nebija tik spīdoši, kā gribētos.''

''Milzīgs paldies arī spēlētājiem, apkalpojošam personālam un kluba administrācijai, jo hokeja komandā sīkumu nav, un katram ir savi pienākumi, kurus varbūt cilvēki no malas nepamana, taču tiem ir milzīga nozīme rezultātu sasniegšanā,'' Šuplers slavēja Rīgas kluba organizatorisko struktūru.

Atsevišķs paldies līdzjutējiem

''Protams, atsevišķu paldies vēlos izteikt fantastiskajiem līdzjutējiem, kuri neapšaubāmi ir labākie Eiropā un iespējams arī visā pasaulē. Tāds atbalsts, kāds bija ''Dinamo'' no līdzjutēju puses nav nevienai citai KHL komandai, un pie tādiem līdzjutējiem nav iespējams slikti spēlēt.''

''Rīga vienmēr manā sirdī ieņems īpašu vietu, un es nekad neaizmirsīšu šeit aizvadītās sezonas, tomēr esmu sapratis, ka ir pienāci laiks kaut ko mainīt savā dzīvē un doties tālāk – pieņemt jaunu izaicinājumu.

Tieši tādēļ arī pieņēmu lēmumu neturpināt strādāt ar Rīgas ''Dinamo'', bet komandu, kurā es strādāšu nākamajā sezonā nosaukšu jau tuvākajā laikā, jo piedāvājumi ir vairāki,'' Šuplers lika noprast, ka bez darba nepaliks.

Interese par Šupleru no vairākiem KHL klubiem

Kā ziņots, Krievijas portālos parādījusies informācija, ka līdzšinējais ''Dinamo'' treneris panācis principiālu vienošanos ar Maskavas CSKA, tomēr kluba izpilddirektors Vladimirs Gerasimovs atklāja, ka Šuplers nav vienīgais speciālists par kuru interesējas klubs.

Trenera uzvārds ticis lietots arī saistībā ar citu Maskavas klubu ''Spartak'', taču pie konkrētas rīcības abas puses tā arī nav nonākušas.

Lai arī Rīgas "Dinamo'' vienībai šosezon neizdevās izpildīt kluba vadības "play off" turnīra izvirzīto uzdevumu - iekļūt Gagarina kausa izcīņas finālā, padomes un valdes locekļi komandas sniegumu regulārajā čempionātā un izslēgšanas spēlēs vērtēja kā pozitīvu.

Atgādinām, ka par ''Dinamo'' galveno treneri Šuplers strādāja kopš komandas izveidošanas - 2008. gada vasaras. Visās trīs KHL čempionāta sezonās viņš ar komandu spējis iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Pavisam KHL regulārajā čempionātā Rīgas ''Dinamo'' Jūliusa Šuplera vadībā 166 spēlēs ir izcīnījusi 83 uzvaras un piedzīvojusi 83 zaudējumus, bet KHL ''play-off'' mačos 23 spēlēs gūtas 9 uzvaras un piedzīvoti 14 zaudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu