Šuplers apstiprina pievienošanos Maskavas CSKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdzšinējais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" treneris Jūliuss Šuplers apstiprinājis, ka turpmāk strādās par Maskavas CSKA galveno treneri, vēsta "RIA Novosti".

Papildināts viss teksts.

''Pirms vairākām dienām man piedāvāja kļūt par CSKA galveno treneri. Tā ir laba iespēja un liels pagodinājums,'' teica Šuplers.

''Mēs pārrunājām nosacījumus, pastāstīju par savām darba metodēm. Sākotnēji visu apspriedām ar elektroniskā pasta starpniecību, bet vakar runāju ar Vjačeslavu Fetisovu [CSKA kluba prezidents]. Oficiāli viss tiks paziņots preses konferencē Maskavā. Vienošanās ar CSKA panākta uz trīs gadiem, pēc sistēmas 2+1,'' atklāja 60 gadus vecais slovāku speciālists.

''Nākamnedēļ es lidošu uz Maskavu, sāksim strādāt. Treneru sastāvs un spēlētāji pašreiz ir galvenie jautājumi. Nevēlamies steigties, vēlamies iet soli pa solim. Tā ir milzīga uzticēšanās, tāpēc negribu izteikt skaļus saukļus par čempionu titulu. Sākumā jāizveido komanda. Galvenais princips – atdot visu, lai sasniegtu rezultātu, un tieši pie tā mēs strādāsim.''

Atgādinām, ka Šuplers par Rīgas "Dinamo" galveno treneri strādāja kopš komandas izveidošanas 2008.gada vasarā. Visas trīs sezonas Latvijas klubs iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

Šosezon "Dinamo" Rietumu konferences pusfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-4 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

Pavisam KHL regulārajā čempionātā Rīgas ''Dinamo'' Šuplera vadībā 166 spēlēs ir izcīnījusi 83 uzvaras un piedzīvojusi 83 zaudējumus, bet KHL ''play-off'' mačos 23 spēlēs gūtas 9 uzvaras un piedzīvoti 14 zaudējumi.

Šosezon CSKA vienība Rietumu konferencē ieņēma 10. vietu un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu