Širokovs atskaitīts no Latvijas hokeja izlases

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

No Latvijas hokeja valstsvienības kandidātu loka gatavošanās ciklā pasaules čempionātam Slovākijā otrdien izslēgts uzbrucējs Aleksejs Širokovs, TVNET informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses daļa.

Izlases treneru korpuss ar galveno treneri Oļegu Znaroku priekšgalā šādu lēmumu pieņēmis, jo Širokovs nav izturējis konkurenci sastāvā.

Viņš šajā pavasarī Latvijas nacionālajā komandā aizvadīja četras spēles, gūstot vienus vārtus pret Austrijas izlasi.

Kopumā Latvijas valstsvienības sastāvā Širokovs aizvadījis 131 spēli, nopelnot 37 (22+15) rezultativitātes punktus.

Tikmēr pirmo ledus treniņu kopā ar izlasi šodien "Inbox.lv" arēnā aizvadīja komandas ilggadējais kapteinis Herberts Vasiļjevs, kurš beidzot tika pie sava noklīdušā hokeja inventāra.

Znarokam treniņu procesā palīdz Harijs Vītoliņš, Leonīds Beresņevs un Sergejs Naumovs, kurš strādā ar vārtsargiem. Par spēlētāju fizisko sagatavotību atbild Vilnis Klucis.

Līdz šim Latvijas valstsvienība ir aizvadījusi sešas pārbaudes spēles, kurās izcīnījusi vienu uzvaru pār Austriju.

Pasaules čempionāts Slovākijā risināsies no 29. aprīļa līdz 15. maijam.

Latvijas valstsvienība spēlēs D apakšgrupā ar Somiju, Čehiju un Dāniju, savukārt Austrijas izlase ar Norvēģiju, ASV un Zviedriju cīnīsies C grupā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu