LHF valde Latvijas izlasei PČ izvirzījusi uzdevumu iekļūt otrajā kārtā, valstsvienības vadības mērķis tikt astotniekā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde piektdien notikušajā sēdē Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā (PČ) Slovākijā izvirzījusi uzdevumu izkļūt no priekšsacīkšu apakšgrupas un iekļūt otrajā sacensību kārtā, bet valstsvienības vadības mērķi ir augstāki - iekļūt astoņu labāko komandu pulkā, informē LHF.

Izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, iepazīstinot valdi ar paveikto, norādīja, ka komandā nav nekādas panikas un visi ir gatavi čempionātā "sisties".

Savukārt izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš norādīja, ka kopumā treniņprocess notiek labos apstākļos un visi spēlētāji strādā apzinīgi ar lielu pašatdevi. Arī no LHF puses izdarīts viss nepieciešamais, lai darbs ritētu bez aizķeršanās.

Ar to, ka izlasei Bratislavā nepalīdzēs aizsargs Kārlis Skrastiņš, izlases vadība bija rēķinājusies, tāpēc sastāva komplektēšanu tas neietekmēs. Kaspars Daugaviņš ir apsolījis, ka tiklīdz viņam beigsies sezona Amerikas Hokeja līgā (AHL), viņš ir gatavs palīdzēt Latvijas izlasei. Savukārt Mārtiņam Karsumam katru dienu tiek pārbaudīts veselības stāvoklis, progress ir, bet jautājums par viņa dalību vēl ir atklāts.

Ozoliņš uzsvēra, ka no LHF puses tika izdarīts viss nepieciešamais, lai spēlētāja rehabilitācija noritētu bez problēmām.

Latvijas pasaules čempionātā priekšsacīkstēs spēlēs vienā grupā ar Čehijas, Somijas un Dānijas izlasēm. Trīs labākās komandas iekļūs otrajā kārtā, bet pēdējā vieta spēlēs par vietas saglabāšanu Elites divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu