Sējējs: No leģionāriem paliks tikai Troters un Holts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklājis, ka nākamsezon komandas rindās būs gan uzbrucējs Broks Troters, gan vārtsargs Kriss Holts, taču pārējie leģionāri nepaliks.

''Nākamsezon mūsu komandā vairs nebūs [Mikaēla] Telkvista, bet Kriss Holts paliks, jo viņa līgums ir spēkā arī uz nākamo sezonu. Divus atlikušos vārtsargus izvēlēsimies no jaunajiem vietējiem,'' izdevumam ''Sovsport.ru'' atklāja Sējējs.

''No pārējiem leģionāriem paliks tikai Broks Troters. Tāpat pašreiz notiek pārrunas ar četriem potenciālajiem kandidātiem. Līdz maija vidum pieņemsim lēmumu par viņu iespējamo pievienošanos.''

''Vairāk nekā pieci ārzemnieki mūsu komandā nebūs,'' par priekšrokas došanu Latvijas spēlētājiem pastāstīja Sējējs.

25 gadus vecais Holts regulārajā čempionātā aizvadīja 33 spēles, vidēji ielaižot 2,47 ripas, bet Gagarina kausa izcīņas septiņos mačos kanādietis kapitulēja vidēji 3,27 reizes.

Tikmēr 24 gadus vecais Troters 49 regulārās sezonas spēlēs izcēlās ar 26 rezultativitātes punktiem (9+17), bet 11 aizvadītajās izslēgšanas spēlēs guva četrus vārtus un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, pēc sezonas līdzšinējais galvenais treneris Jūliuss Šuplers paziņoja par sadarbības pārtraukšanu, pievienojoties Maskavas CKSA vienībai, savukārt viņa vietā darbu turpinās soms Peka Rautakallio.

Šosezon "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-4 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu