Znaroks vēl domās, vai turpināt darbu ar Latvijas izlasi

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oļegs Znaroks pēc pasaules čempionāta Slovākijā vēl domās, vai turpināt darbu ar Latvijas izlasi, jo viņam ir apnicis komandu vākt kopā pa gabaliņiem.

Apstiprina iepriekš izskanējušo informāciju

Viņš apstiprināja jau iepriekš Krievijas medijiem teikto, ka apsver iespēju darbu ar izlasi beigt.

"Es domāšu par to, jo apnicis komandu katru gadu vākt pa gabaliņam. Naudu es šajā darbā nesaņemu, strādāju uz entuziasma pamatiem. No 18 gadiem es dzīvoju Rīgā, varbūt tas kādam šķitīs smieklīgi, taču es sevi uzskatu par patriotu.

Man šī komanda nav vienaldzīga, daudzus puišus esmu audzinājis no bērnības.

Viņi man ir tuvi, es par viņiem pārdzīvoju, un man viņu ir žēl," Znaroks uzskaitīja iemeslus, kāpēc viņš varētu palikt.

1996. gadā Znaroks, būdams spēlētājs, guva izšķirīgos vārtus, kas Latvijas izlasei ļāva iekļūt elites grupā, bet tagad viņa vadībā komanda no turienes var izkrist.

"Izredzes ir mazas, tomēr tās ir. Es šo komandu savulaik ievedu grupā, nedod Dievs es to izvedīšu. Taču ne jau mēs ar Hari [Vītoliņu], vai Sanču [Ozoliņu] iesim laukumā. Arī viņi ļoti pārdzīvo," piebilda Znaroks.

Kritizē valsts vadības vienaldzību

Tāpat viņš norādīja, ka varētu vēlēties lielāku atbalstu no valsts vadības puses, jo piemēram, trešdien, kad bija Latvijas neatkarības deklarācijas pasludināšanas diena, komanda nav saņēmusi apsveikumu.

"Vakar valstij bija neatkarības diena, taču neesmu redzējis nevienu telegrammu, nevienu apsveikumu. Tas sarūgtina, puišus jo īpaši, jo es sevi neskaitu. Kaut kādai interesei par komandu, kas 15 gadus iepriecina un pacēla valsti, vajadzētu būt," prātoja Znaroks.

Atgādinām, ka Latvija pirmajā spēlē par palikšanu pasaules čempionāta augstākajā divīzijā ceturtdien ar 2:5 piekāpās Slovēnijas valstsvienībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu