Slovākijas komanda "Lev" oficiāli tiks uzņemta KHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pirmdien oficiāli tiks uzņemta Slovākijas komanda Popradas "Lev", vēsta laikraksts "Sovetskij Sport".

Preses konferencē par Slovākijas komandas uzņemšanu turnīrā piedalīsies KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs, Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels, "Lev" ģenerāldirektors Romāns Slavčevs un ģenerālmenedžeris Tibors Turans.

Fāzela klātbūtne nozīmē, ka IIHF ir samierinājusies ar KHL čempionāta izplatīšanos Rietumeiropā.

Popradas pilsēta ir pazīstama ar to, ka tā pretendēja uz 2006.gada ziemas olimpisko spēļu organizēšanu, taču tā par trīs balsīm piekāpās Turīnai.

Līdz ar to KHL čempionātā nākošgad startēs komandas no Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas, Kazahstānas un Slovākijas.

Tāpat jau zināms, ka nākamās sezonas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīrā piedalīsies arī "Lev" jaunatnes komanda "Tatranšti vlci".

''Lev" komanda jau pirms šīs sezonas vēlējās spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīrā un pat jau tika iekļauta Bobrova divīzijas sastāvā, kurā būtu spēlējusi arī kopā ar Latvijas komandu Rīgas "Dinamo".

Tomēr mēnesi pirms jaunās sezonas sākuma "Lev" vienība savu dalību atsauca, jo Slovākijas Hokeja federācija (SZLHK) kavējās ar atļaujas došanu.

Pēc tam pagājušā gada novembrī SZLHK deva atļauju "Lev" komandai nākamajā sezonā spēlēt KHL turnīrā.

Kā ziņots, KHL čempionātā no 2012./2013.gada sezonas vēlētos spēlēt arī Itālijas klubs "Milan", kā arī Vācijas trešās līgas komanda Leipcigas "IceFighters". Savukārt vēl tālākā nākotnē šajā turnīrā varētu piedalīties arī vēl viena Slovākijas komanda - Bratislavas "Slovan".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu