Mareks sašutis par žurnālista izdomātu interviju ar viņu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Čehijas hokeja izlases un Mitišču ''Atlant'' uzbrucējs Jans Mareks pēc svētdienas spēles pasaules čempionātā (PČ) bija tik sašutis, ka atteicās runāt ar Krievijas medijiem, pirms nav redzējis kādu žurnālistu, kurš publicējis izdomātu interviju ar viņu.

Vainīgais atradās, un starp abiem notika diezgan ass dialogs, vēsta ''Sovetskij Sport''. Turklāt internetā izplatīta nofilmēta šī saruna. Sadusmotais Mareks uzskata, ka viņš nav sniedzis nekādu interviju un šo žurnālistu redz pirmo reizi.

Savukārt intervijas autors atbildēja, ka abi tikušies pie lifta otrajā stāvā, pārmijuši dažus teikumus, turklāt Mareks ēdis cīsiņu. Čehu hokejists vēlreiz uzsvēra, ka nav sniedzis nekādu interviju, un solīja iesūdzēt tiesā šo žurnālistu, ja kaut kas līdzīgs atkārtošoties. Mareks arī vairs nevēlējās viņa klātbūtni jauktajā zonā, taču atbildēja uz citu krievu mediju jautājumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu