Ja neizdosies sezona NHL, Troters varētu atgriezties Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Ja kanādiešu uzbrucējam Brokam Troteram neizdosies nostiprināties Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Monreālas ''Canadiens'', viņš varētu atgriezties Rīgas ''Dinamo''.

Kā ziņots, pēc hokejista lūguma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ''Dinamo'' pārtrauca līgumattiecības ar Troter, kurš nolēmis cīnīties par vietu NHL.

''Jebkurš kanādietis sapņo spēlēt NHL. Arī Broks vēlas vēlreiz izmēģināt savus spēkus Monreālā. Turklāt Troters aizvadīja veiksmīgu sezonu KHL,'' izdevumam ''Sovsport.ru'' atklāja spēlētāja aģents Dmitrijs Jeremins.

''Cerēsim, ka šoreiz viņam tiks dota iespēja. Taču, ja nesanāks, Broks varēs atgriezties ''Dinamo''. Protams, tikai pēc gada, jo nākamo sezonu viņš pilnībā aizvadīs Ziemeļamerikā. Parakstīts divvirzienu līgums.''

24 gadus vecais Troters Rīgas komandas sastāvā nospēlēja vienu sezonu.

KHL regulārā čempionāta 49 spēlēs viņš guva deviņus vārtus un atdeva 17 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +3 un 38 soda minūtes.

Tikmēr 11 ''play-off'' mačos kanādietis izcēlās ar deviņiem rezultativitātes punktiem (4+5), kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -7 un desmit soda minūtes.

Jāatzīmē, ka "Canadiens" sastāvā Troters līdz šim ir aizvadījis divus mačus, kuros pie rezultativitātes punktiem netika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu