"Ak Bars" lauž līgumu ar Marselu Hosu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Kazaņas "Ak Bars'' lauzis līgumu ar Latvijas publikai labi pazīstamo slovāku uzbrucēju Marselu Hosu, vēsta vienības mājas lapa.

Abām pusēm vienošanās bija spēkā arī uz nākamo sezonu, taču tagad līgumattiecības ir pārtrauktas pēc savstarpējas vienošanās.

"Ak Bars" komandai bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderis pievienojās pagājušajā sezonā. 2010./2011. gada sezonā Slovākijas hokejists piedalījās 59 spēlēs, kurās guva 18 vārtus, izpildīja 16 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 14 soda minūtes.

Pirmajās divās KHL sezonās 29 gadus vecais Hosa spēlēja Rīgas "Dinamo" rindās un kļuva par komandas labāko snaiperi.

Kā zināms, nākamajā sezonā spēcīgajā un ambiciozajā "Ak Bars'' vienībā spēlēs Latvijas valstsvienības uzbrucējs, bijušais Rīgas "Dinamo" spēlētājs Lauris Dārziņš.

Pagājušajā sezonā "Ak Bars" Gagarina kausa izcīņas Austrumu zonas pusfinālā 1-4 atzina šā gada čempionvienības Ufas "Salavat Julajev" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu