Jašins veic pārrunas ar Ņujorkas "Islanders"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Pieredzējušais krievu uzbrucējs Aleksejs Jašins šobrīd veic pārrunas ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Ņujorkas "Islanders", intervijā portālam "allhockey.ru" atklāja sportista aģents Marks Gandlers.

"Šobrīd vedam pārrunas ar "Islanders"," skaidroja Gandlers. "Un pavisam nopietni izskatām piedāvājumu, kā arī dažus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu piedāvājumus. Tas ir viss, ko es pagaidām varu pateikt."

Aizvadītajā sezonā Jašins pārstāvēja KHL klubu Sanktpēterburgas SKA, kur 52 regulārā čempionāta spēlēs guva 15 vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles, taču vienība nolēma ar uzbrucēju nepagarināt līgumu.

Savukārt četrās Gagarina kausa izcīņas spēlēs Jašins izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām piespēlēm.

Kā minēts, interesi par 37 gadus veco Jašinu izrāda arī KHL komanda Jekaterinburgas "Avtomobilist", kuras galvenais treneris Iļja Bjakins izdevumam "Sovetskij Sport" pastāstīja, ka viņš vēlētos "parunāt" ar Jašinu, kas iepriekš jau ir spēlējis Jekaterinburgas klubā.

Arī pats Jašins apstiprinājis, ka viņš izskata variantu par pārcelšanos uz "Avtomobilist" komandu.

SKA komandā Jašins spēlēja kopš 2009./10.gada sezonas, bet pirms tam uzbrucējs pārstāvēja citu KHL komandu Jaroslavļas "Lokomotiv".

Savā NHL karjerā Jašins, pārstāvot Otavas "Senators" un Ņujorkas "Islanders", laika posmā no 1993. līdz 2007.gadam 850 spēlēs guva 337 vārtus un izpildīja 444 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu