Daugaviņš ies uz "pilnu banku"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JustSports Photography

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš šovasar centīsies apliecināt savu piederību pasaulē spēcīgākajā līgā - Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Viņš piekritis Otavas ''Senators'' noteikumiem, vienlaikus izvirzot savus nosacījumus, vēsta izdevums "Sporta Avīze+''.

23 gadus vecā hokejista prasība ir: ja līdz 15. decembrim uzbrucējs nebūs aizvadījis NHL vismaz desmit spēles, viņš brauks prom, raksta "Sporta Avīze+''.

Pašlaik domu par spēlēšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo" viņš nolicis malā un centīsies realizēt savu sapni, proti, iekļūt un nostiprināties NHL.

Daugaviņš jaunajai sezonai gatavojās kopā ar Rīgas "Dinamo'', kam KHL pieder tiesības uz Latvijas valstsvienības spēlētāju. Lai apliecinātu, ka ir gatavs spēlēt pasaules hokeja mekā, latvietis dosies uz ''Senators'' pirmssezonas treniņnometni.

183 centimetrus garajam Daugaviņam 30. jūnijā beidzās līgums ar "Senators", un, lai arī klubs izteica piedāvājumu pagarināt līgumattiecības - slēdzot kvalifikācijas līgumu, tomēr pašu hokejistu neapmierināja izteiktā piedāvājuma nosacījumi.

Pagājušajā sezonā Daugaviņš palīdzēja Binghemptonas "Senators" komandai izcīnīt Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausu.

23 izslēgšanas cīņās Daugaviņš guva desmit vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, kļūstot par ceturto rezultatīvāko izslēgšanas spēļu hokejistu.

Tikmēr AHL regulārajā sezonā 73 spēlēs Kaspars guva 19 vārtus un 35 reizes rezultatīvi piespēlēja partneriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu