Vargs atklāj, kāpēc nolēmis pievienoties "Dinamo"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Frēdriks Vargs izdevumam "Championat" atzina, ka komandas fani bija viens no iemesliem, kāpēc nolemts pārcelties uz Rīgu.

Vargs: "Rīgu ļoti labi atceros, jo šeit biju 2006. gadā kopā ar Zviedrijas izlasi. Biju gatavs vētrainam fanu atbalstam un neesmu vīlies. Varu teikt, ka manā kluba izvēlē svarīgu lomu nospēlēja tieši līdzjutēji. Es zināju, kur es braucu, un zināju, ka faniem teikšu paldies."

Ņiživijs esot labsirdīgs

Vargs pozitīvi izteicies par saviem maiņas partneriem, Aleksandru Ņiživiju nosaucot par ļoti labsirdīgu cilvēku. "Ar Sašu grūti komunicēt, tomēr viņš ir ļoti labsirdīgs. Mēs viens par otru smejamies, kad nesaprotam, par ko ir runa. Miķelis ir interesants cilvēks. Viņš ļoti daudz stāsta, un es nesen pat viņa zīmējumus skatījos. Bruņurupučus zīmē – arī smieklīgi."

Fani uzjautrina Vargu un Melīnu

Uz žurnālista uzdoto jautājumu par to, kāpēc Vargs ar savu tautieti Bjērnu Melīnu spēles laikā tik bieži smejas, zviedrs atbildēja: "Jūs arī pamanījāt?

Vienā rīdzinieku fanu sauklī ir divi vārdi, kuri, pārtulkojot zviedru valodā, nozīmētu "pliks" un "piedzēries".

Tas ir iemesls mūsu jautrībai. Tiklīdz spēlē ir pauze, fani sāk skandināt šos vārdus. Mēs pirmajā dienā nevarējām nomierināties, staigājām un smējāmies."

Jau ziņojām, ka Vargs šovasar pievienojās Rīgas "Dinamo" vienībai. Līgums ar 32 gadus veco centra uzbrucēju noslēgts uz vienu gadu. Iepriekšējās divas sezonas viņš aizvadīja Zviedrijas elites sērijas kluba Šellefteo AIK sastāvā, bet pirms tam spēlējis zviedru klubos ''MoDo'' un ''Timra''.

Savas karjeras laikā Vargs trīs reizes ir izcīnījis Zviedrijas elites sērijas sudraba medaļas. Pagājušajā sezonā viņš bija Šellefteo AIK komandas kapteinis un palīdzēja vienībai tikt pie sudraba medaļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu