Minskā 48 stundās iegādājas 11 000 biļešu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Baltkrievijā hokeju mīl. To apliecinājusi lielā līdzjutēju interese, iegādājoties biļetes uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) atklāšanas spēli Minskā starp vietējo "Dinamo'' un Jaroslavļas "Lokomotiv".

48 stundas līdz spēles sākumam "Minsk-Arena" pārdotas tika 11 000 biļešu, vēsta vienības mājas lapa.

Abu komandu gaidāmā spēlē risināsies 8. septembrī, un paredzams, ka brīvu vietu skatītāju rindās nebūs. "Minsk-Arena" ir 15 000 skatītāju sēdvietu, bet pagājušajā sezonā Rietumu konferences ceturtdaļfināla spēli tieši pret "Lokomotiv" klātienē noraudzījās 16 039 skatītāji.

Kā zināms, Jaroslavļas "Lokomotiv" krāsas šosezon aizstāv pieredzējušais Latvijas aizsargs Kārlis Skrastiņš.

KHL čempionāts tiks atklāts trešdien Ufā, kad savā starpā tiksies pagājušās sezonas Gagarina kausa izcīnās finālistes "Salavat Julajev'' un Maskavas apgabala "Atlant''.

Rīgas "Dinamo'' sezonu sāks 9. septembrī, kas viesos tiksies ar "Salavat Julajev". Pēc tam Latvijas klubs aizvadīs vēl trīs spēles izbraukumā - Ņižņekamskā ("Ņeftehimik''), Kazaņā ("Ak Bars"), un Mitiščos (''Atlant").

Savukārt pirmo mājas spēlē Rīgas "Dinamo" aizvadīs 19. septembrī, kad "Arēnā Rīga'' uzņems Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu