Pārtraukta KHL sezonas atklāšanas spēle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc traģisko ziņu saņemšanas par latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētās Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas bojāeju, trešdien tika pārtraukta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas atklāšanas spēle starp Ufas "Salavat Julajev" un Mitišču "Atlant" komandām.

Traģiskā informācija Krievijā sāka izplatīties neilgi pirms spēles sākuma, bet mačs tika sākts. Neilgi pirms pirmās trešdaļas beigām cīņu pārtrauca un uz ledus kāpa KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs, apstiprinot traģēdijas faktu.

"Pēc izlidošanas uz spēli Minskā Jaroslavļā šodien nokritusi lidmašīna ar "Lokomotiv" spēlētājiem un administrāciju. Pašreizējā informācija liecina, ka no 37 cilvēkiem, kas atradās uz borta, izdzīvojis tikai viens," pavēstīja Medvedevs.

Klātesošie bojāgājušos pieminēja ar klusumu minūti, pavēstot spēlē pārtraukumu. Medvedevs uzsvēra, ka spēle tiks atsākta, tikai ja to vēlēsies komandu spēlētāji. Tomēr vēlāk Medvedevs skatītājiem atvainojās spēlētāju vārdā, pastāstot, ka spēle netiks atsākta. Ufas līdzjutēji šo paziņojumu pavadīja ar aplausiem.

"Darīsim visu, lai hokejs Jaroslavļā turpinātos un "Lokomotiv" komanda arī turpmāk būtu viena no spēcīgākajām KHL," paziņojumā pavēstīja Medvedevs.

Spēles pārtraukšanas brīdī "Salavat Julajev" atradās vadībā ar 1:0.

Kā ziņots, trešdien neilgi pēc pacelšanās avarējusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" lidmašīna, kurā, visticamāk, atradās arī Latvijas izlases spēlētājs Kārlis Skrastiņš.

Lidmašīnā atradušies 37 cilvēki no kuriem izdzīvojis viens apkalpes loceklis.

Kā vēsta "Life News", lidmašīna pēc pacelšanās paspējusi uzlidot līdz aptuveni 500 metru augstumam un pēc tam nogāzās divu kilometru attālumā no skrejceļa.

Pēc aculiecinieku stāstītā, lidmašīna nogāžoties izjukusi pa gabaliem un uzliesmojusi. Daļa purngala atlūzu iegāzušās Volgas upē.

"Lokomotiv" komandai bija jādodas uz Minsku, kur tai ceturtdien plānota jaunās sezonas pirmā spēle ar vietējo "Dinamo" komandu.

Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda ir divkārtēja Gagarina kausa fināliste. Tai starpsezonā pievienojās arī Skrastiņš, kurš pirms tam kopš 1998.gada spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu