Latvijas ĀM apstiprina - Skrastiņš ir gājis bojā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Ārlietu ministrija (ĀM) apstiprina: Krievijas amatpersonas informējušas, ka aviokatastrofā bojā gājusi gandrīz visa KHL kluba "Lokomotiv" komanda - 43 cilvēki. Divi cilvēki ir ievietoti slimnīcā, taču izcilā Latvijas hokejista Kārļa Skrastiņa vārds nav viņu vidū.

ĀM preses sekretārs Jānis Sīlis pavēstīja - ka izcilais Latvijas hokejists Kārlis Skrastiņš ir gājis bojā lidmašīnas avārijā Krievijā.

Latvijas vēstniecība Maskavā informēja, ka no Krievijas puses saņēmusi sarakstu ar lidmašīnas avārijā bojāgājušajiem, un bojāgājušo vidū ir arī Kārļa Skrastiņa vārds.

Līdz ar to ĀM oficiāli apstiprina, ka Skrastiņš zaudējis dzīvību lidmašīnas katastrofā.

Jau ziņots, ka šodien pēcpusdienā Jaroslavļā īsu brīdi pēc pacelšanās avarēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba "Lokomotiv" lidmašīna, kurā atradās 45 cilvēki, 43 no viņiem gājuši bojā. Smagā stāvoklī slimnīcā nogādāts Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs, izdzīvojis arī viens no lidmašīnas apkalpes locekļiem.

Lidmašīna nogāzās aptuveni divu kilometru attālumā no lidostas. Tiek uzskatīts, ka avārijas iemesls bija tehniskas problēmas, taču oficiāli notikušā iemesli vēl tiks izmeklēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu