Lipmans: LHF un KHL palīdzēs Skrastiņa ģimenei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans LNT raidījumam "900 sekundes" atklāja, ka LHF un Kontinentālā hokeja līga (KHL) gan materiāli, gan arī citos veidos palīdzēs aviokatastrofā bojā gājušā Latvijas hokejista Kārļa Skrastiņa ģimenei.

"Pirmkārt, LHF izsaka visdziļāko līdzjūtību hokejista radiniekiem un visiem līdzjutējiem. Skrastiņa ģimene brauks uz Rīgu, un ar KHL esam vienojušies, ka būs materiālā un cita veida palīdzība. Mēs ar KHL vadītājiem izdarīsim visu nepieciešamo, kas būs vajadzīgs konkrētajā mirklī," pastāstīja Lipmans.

"Es esmu sašutis, bet dzīve iet uz priekšu un KHL turpinās savu pastāvēšanu. Būs arī piemiņas pasākumi veltīti traģēdijai. Šobrīd līdzjutēji nāk uz federāciju un noliek ziedus. Tas ir viss ļoti sāpīgi un to grūti izturēt."

Trešdien neilgi pēc pacelšanās avarējusi lidmašīna, kurā atradās visas KHL komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" sastāvs. Tajā spēlēja arī Latvijas izlases spēlētājs Kārlis Skrastiņš.

Traģēdijā gājuši bojā gandrīz visi lidmašīnā esošie cilvēki.

"Lokomotiv" komanda ir divkārtēja Gagarina kausa fināliste. Tai starpsezonā pievienojās arī Skrastiņš, kurš pirms tam no 1998. gada spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu