NHL spēlētāju reakcija uz Jaroslavļas katastrofu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jau vēstīts, ka trešdien notika viena no visu laiku lielākajām traģēdijām hokejā - Jaroslavļā īsu brīdi pēc pacelšanās avarēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba "Lokomotiv" lidmašīna, kurā atradās 43 cilvēki, 42 no viņiem gājuši bojā, tai skaitā Latvijas aizsargs Kārlis Skrastiņš.

Traģēdija šokēja visu pasauli, tai skaitā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājus, jo katastrofā daudzi bojā gājušie ilgus gadus spēlēja tieši NHL. Sociālais tīkls „Twitter” bija pilns ar līdzjūtību komentāriem.

Vašingtonas "Capitals" hokejists Aleksandrs Ovečkins

"Es esmu šokēts!!! Ļoti grūti zaudēt tuvus draugus. Lai viņiem vieglas smiltis. Viņi vienmēr paliks mūsu atmiņā."

Martins Havlats, Sanhosē "Sharks" hokejists

"Es ilgi neesmu šeit blogojis, tomēr šodien vēlos runāt. Visām bojā gājušo hokejistu ģimenēm, treneriem un atsevišķi manu draugu - Jozefa Vasičeka, Jana Mareka un Karela Rahuneka, ģimenēm izsaku vislielāko līdzjūtību. Jūs nekad netiksiet aizmirsti."

Marians Gaboriks no Ņujorkas "Rangers"

"Demo [Demitra], tu vienmēr paliksi manā sirdī. Tu biji viens no maniem labākajiem draugiem uz ledus un ārpus tā. Mēs ļoti skumsim. Mana līdzjūtība."

Bobijs Raiens, Anaheimas "Ducks"

"Nespēju noticēt. Manas domas un lūgšana ar visiem, kurus ietekmējusi KHL traģēdija. Pārāk daudz hokejistu šovasar gājuši bojā."

Iļja Brizgalovs, Filadelfijas "Flyers" vārtsargs

"Lai vieglas smiltis Jaroslavļai. Mana dziļākā līdzjūtība ģimenēm un draugiem. Manas domas un lūgšanas ir par bojā gājušo sievām, bērniem un vecākiem. Es nevaru pierast, šoks, gribas pamosties."

Mets Karls no Filadelfijas "Flyers"

"Vēl jo projām nevaru noticēt traģēdijai, kas notika Krievijā. Dziļākā līdzjūtība visiem spēlētājiem, treneriem un iesaistītajiem cilvēkiem."

Raiens Vitnijs, Edmontonas "Oilers"

"Šokējoši jaunumi par KHL komandu, kura cietusi aviokatastrofā. Aizlūgsim par visu bojā gājušo hokejistu ģimenēm."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu