Noskaties: "Lokomotiv" piemiņas spēlē Ešams "izslēdz" Bīglu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušās nakts Nacionālas hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlei starp Vašingtonas "Capitals" un Pitsburgas "Penguins" bija īpaša nozīme. Tā tika veltīta bojā gājušās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlētāju piemiņai. Tiesa, šajā mačā neiztika bez asumiem.

Spēles ienākumi tiks ziedoti "Lokomotiv" spēlētāju tuviniekiem. Uz spēlētāju krekliem bija speciālas uzšuves ar "Lokomotiv" logotipu. Pēc mača uz formastērpiem tika atstāti autogrāfi, un tie tiks pārdoti izsolē NHL mājaslapā.

Abās vienībās spēlē izcili Krievijas uzbrucēji. "Capitals" rindas pārstāv Aleksandrs Ovečkins, bet "Penguins" sastāvā spēlē Jevgēnijs Malkins. Abi spēlētāji piedalījās simboliskajā iemetienā, kuru veica leģendārais Mario Lemjē.

Spēlē ar rezultātu 3:2 pagarinājumā virsroku guva "Capitals". Vienus vārtus guva Ovečkins, savukārt Malkins divas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Vēl šajā mačā izkāvās "Penguins" policists Ārons Ešams un "Capitals" spēlētājs Džejs Bīgls. Jāteic, ka pārliecinoši šajā divkaujā uzvarēja kauslis Ešams, kas savu oponentu atstāja guļam uz ledus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu