«Lokomotiv» izteikusi ļoti vilinošu piedāvājumu M.Rēdliham (206)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Nākamās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Jaroslavļas «Lokomotiv» izteicis finansiāli izdevīgu piedāvājumu Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» uzbrukuma līderim Miķelim Rēdliham, vēsta «Telegraf.lv». Laikraksts ziņo, ka nākamajā sezonā Latvijas kluba rindas varētu pamest Miķelis Rēdlihs, Mārtiņš Karsums, Jānis Sprukts, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš un Sandis Ozoliņš.

Lai noturētu šos hokejistus, «Dinamo» vadībai būs krietni jāpapūlas, jo pēc veiksmīgi aizvadītas sezonas iepriekšminētajiem hokejistiem būs augusi apetīte, arī viņu aģentiem.

Pēc «Telegraf» rīcībā esošās informācijas, labākajam rīdzinieku punktu vācējam (M.Rēdliham) «Lokomotiv» klubs esot izteicis piedāvājumu, no kura atteikties nav iespējams. Piedāvātais līgums aptuveni trīs reizes pārsniedz tagadējo Rēdliha algu.

Savukārt par Mārtiņu Karsumu interesi izrāda Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo» vienība.

Tikmēr vienu no labākajiem mazākuma speciālistiem, centra uzbrucēju Jāni Spruktu vēlas iegūt Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas «Ak Bars» vienība, viņa aģents jau esot sācis diskusijas par jauno līgumu.

Visi trīs minētie uzbrucēji ir «Dinamo» rezultatīvākie spēlētāji - komandas vilcējspēks.

Jāatzīmē, ka līdz 30. aprīlim oficiālas pārrunas KHL par jauniem līgumiem nedrīkst notikt.

Komentāri (206)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu