Daugaviņš nespēlē; «Senators» sērijā izlīdzina rezultātu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrajā mačā sestdien nedevās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Otavas «Senators» komanda pagarinājumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) izbraukumā pieveica regulārā čempionāta konferences spēcīgāko vienību Ņujorkas «Rangers».

Šoreiz Daugaviņš un iepriekšējā cīņā vārtus guvušais aizsargs Mets Gilrojs cīņai netika pieteikti, bet viņu vietā laukumā devās uzbrucējs Zenons Konopka un aizsargs Mets Kerkners. Konopka atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet Kerkners nospēlēja tikai 39 sekundes, kuru laikā izkāvās un nopelnīja 17 soda minūtes.

Šajā mačā pirmie vadību pārņēma «Rangers» spēlētāji pēc Antona Strolmana precīza metiena, bet otrajā trešdaļā Ēriks Kārlsons panāca neizšķirtu. Trešās trešdaļas sākumā Braiens Boils vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus, bet 2:2 tika panākts nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad precīzi meta Niks Foliņo.

Savukārt uzvaru «Senators» komandai pagarinājuma 77. sekundē izrāva Kriss Nīls.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva 1-1. Nākamie divi mači jau risināsies Otavā.

Daugaviņš šosezon regulārajā čempionātā laukumā devās 65 spēlēs, gūstot piecus vārtus un veicot sešas rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -2.

Daugaviņš ir iekļauts Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā dalībai gaidāmajā pasaules čempionātā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu