Daugaviņš nekavējoties būtu gatavs pievienoties izlasei (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas «Senators» latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc izstāšanās no Stenlija kausa izcīņas nekavējoties būtu gatavs pievienoties Latvijas hokeja valstsvienībai, laikrakstam «Telegraf» atklāja hokejista tēvs Armands Daugaviņš.

«Pagaidām nevēlos runāt par to, ka «Senators» varētu zaudēt pirmajā kārtā,» citēts Daugaviņš vecākais. «Mēs visi pārdzīvojam par Kasparu un vēlam Otavas komandai uzvaras. Tādēļ ceru, ka viņš vēl ilgi uzkavēsies Ziemeļamerikā.»

«Taču, ja «Senators» zaudēs, viņš, protams, nekavējoties pievienosies Latvijas izlasei,» atklāja Daugaviņš. «Viņš ir noilgojies pēc spēlēšanas. Kasparam būs nepieciešama nedēļa, lai pievienotos valstsvienībai, jo viņam vajadzēs piedalīties dažādos pasākumos, kuros piedalīsies arī pārējie kluba spēlētāji.»

«Nē, par izlasi vairs tagad nerunāsim. Ceru, ka «Senators» un Kaspars vēl savu vārdu pasacīs,» piebilda hokejista tēvs.

Šobrīd «Senators» NHL Austrumu konferences 1/4 finālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-2 atrodas iedzinējos pret Ņujorkas «Rangers» hokejistiem.

Jāatzīmē, ka 23 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējos divos Stenlija kausa mačos palika savas vienības rezervē.

Nākamo savstarpējo maču abas komandas aizvadīs jau šonakt, bet aiznākamā cīņa norisināsies sestdien.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu