Kuzņecovs pagarinās līgumu ar Čeļabinskas «Traktor» (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases uzbrucējs Jevgēņijs Kuzņecovs pagarinās līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Čeļabinskas «Traktor».

Uzbrucējs Krievijas medijiem atklājis, ka «Traktor» komandā paliks arī turpmākos divus gadus.

Aizvadītās sezonas 49 regulārā čempionāta spēlēs Kuzņecovs guva 19 vārtus un veica 22 rezultatīvas piespēles, bet 12 Gagarina kausa mačos viņa kontā septiņi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Gagarina kausa Austrumu konferences finālsērijā regulārā čempionāta spēcīgākā vienība «Traktor» ar 1-4 zaudēja Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Omskas «Avangard» komandai.

Tikmēr laikraksts «Sport-Ekspress» ziņo, ka Krievijas izlases vārtsargs Konstantīns Baruļins no Mitišču «Atlant» komandas pārcēlies uz latvieša Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas «AK Bars» vienību.

Tiek vēstīts, ka ar «Ak Bars» vārtsargs noslēdzis līgumu uz trim gadiem.

Pagājušajā sezonā Baruļins vārtos stājās 45 regulārā čempionāta mačos, vidēji ielaižot 2,26 ripas un atvairot 92,9% metienu, bet 12 Gagarina kausa mačos viņš vidēji ielaida 2,33 ripas un atvairīja 93,3% metienu.

«Atlant» no Gagarina kausa izstājās pēc Rietumu konferences pusfināla sērijas, kurā ar 2-4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA hokejistiem.

Vairākus vērienīgus darījumus veikusi Kazahstānas komanda Astanas «Baris», kas noslēgusi divu gadu līgumu ar nu jau bijušo «Atlant» kapteini Dmitriju Uperu, kā arī oficiāli panākusi vienošanos ar somu vārtsargu Tēmu Lasilu. Tāpat komandai pievienojies somu uzbrucējs Janne Lahti.

Upers aizvadītajā sezonā «Atlant» rindās regulārajā čempionātā 52 spēlēs guva deviņus vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausa 12 spēlēs viņa kontā divas piespēles.

Savukārt Lasila, kurš pagājušajā gadā Somijas izlases rindās kļuva par pasaules čempionu, iepriekš spēlēja Novokuzņeckas «Metallurg» komandā. Aizvadītās sezonas regulārajā čempionātā Lasila piedalījās 50 spēlēs, ielaižot vidēji 2,14 ripas ik mačā un atvairot 92,5% metienu.

Lahti, kurš arī pirms gada kļuva par pasaules čempionu, pagājušo sezonu aizvadīja dzimtenes komandā Helsinku «Jokerit», kur 43 regulārā čempionāta mačos guva 18 vārtus un veica 12 rezultatīvas piespēles.

Tāpat «Baris» uz trim gadiem pagarinājis līgumu ar aizritējušās sezonas līgas labāko vārtu guvēju Brendonu Bočenski, kurš 49 regulārā čempionāta spēlēs guva 27 vārtus un veica 32 rezultatīvas piespēles.

«Baris» komanda KHL Gagarina kausā nepārvarēja Austrumu konferences ceturtdaļfināla sēriju, kurā ar 3-4 piekāpās Magņitogorskas «Metallurg».

Tikmēr Novosibirskas komanda «Sibirj» nolēmusi nepagarināt līgumus ar uzreiz astoņiem spēlētājiem - Aleksandru Čerņikovu, Aleksandru Suglobovu, Juriju Petrovu, Juriju Kļučņikovu, Artjomu Nosovu, Viktoru Aleksandrovu, Konstantīnu Makarovu un Aleksandru Švecovu.

«Sibirj» regulāro sezonu noslēdza Austrumu konferences priekšpēdējā, 11.pozīcijā.

Savukārt ar astoņiem hokejistiem līgumus pagarinājusi Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda. Vienībā arī turpmāk spēlēs Ņikita Bespalovs, Maksims Potapovs, Semjons Valujskijs, Vladimirs Galuzins, Aleksandrs Jevsejenko, Aleksandrs Makarovs, Aleksejs Potapovs un Aleksandrs Romanovskijs.

«Torpedo» Rietumu konferences pusfināla sērijā ar 2-4 zaudēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas «Dinamo» komandai, kas vēlāk kļuva par Gagarina kausa ieguvēju, savukārt pirms tam Ņižņijnovgorodas klubs apspēlēja Latvijas komandu Rīgas «Dinamo».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu