Itāļu žurnālists: Indrašis ir lielākais turnīra pārsteigums (56)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šā gada pasaules hokeja čempionāta (PČ) viens no lielākajiem atklājumiem ir Latvijas valstsvienības jaunais uzbrucējs Miks Indrašis, kurš pirmajās divās spēlēs paspējis iekarot arī Itālijas AIPS aģentūras žurnālista Kurta Pletera simpātijas, TVNET atzina žurnālists.

<b>Hokejs 2012</b>

Indrašis labākais Latvijas izlases hokejists

«Pirms čempionāta par Indraši neko nebiju dzirdējis un arī lasījis,» TVNET atzina Pleters. «Noskatījos abas Latvijas valstsvienības spēles un biju ļoti patīkami pārsteigts, cik labi viņš darbojās laukumā. Cik es sapratu, tad Indrašis pagājušo sezonu pavadīja junioros - neticami. Uzskatu, ka viņš ir labākais jūsu spēlētājs.»

21 gadus vecais Indrašis līdz šim aizvadījis divas cīņas pasaules čempionātā, kurās atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem un vienu piespēli partneriem.

Uzbrucēju gaida spoža nākotne

«Uzskatu, ka viņam (Indrašim) būs spoža nākotne,» piebilda Pleters. «Viņam ir visas dotības un parametri, lai kļūtu par augsta kaluma hokejistu.»

Aizvadītās sezonas lielāko daļu Indrašis pavadīja Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL), bet Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» sastāvā viņš uz laukuma nospēlēja vien nepilnas septiņas minūtes.

Itālijas izlases mērķis - saglabāt vietu elitē

«Domāju, ka uzvarēt Latvijas izlasi mums nav reāli. Tomēr mūsu komandas puiši ir ļoti neatlaidīgi un cīnīsies līdz galam. Mēģināsim atņemt, kādu punktiņu no jūsu izlases,» sacīja Pleters.

«Itālijas izlases mērķis ir saglabāt vietu elitē,» teic itāļu žurnālists. «Ja spēsim šo uzdevumu izpildīt, tad būsim sasnieguši savu uzdevumu. No Itālijas valstsvienības līderiem es gribētu uzteikt vārtsargu Danielu Bellisimo un Džiulio Skandella, kurš mačā pret Dāniju nospēlēja fantastiski.»

Turnīra atklāšanas spēlē Latvija ar 2:5 zaudēja spēcīgajai Krievijas izlasei, bet Vācija ar 3:0 pārspēja Itālijas komandu.

Nākamā spēle grupā Latvijas valstsvienībai būs otrdien pret Itāliju, kas svētdien pagarinājumā ar 4:3 uzvarēja Dānijas hokejistus.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu