Ozoliņš izvēli izdarīs starp trim klubiem (86)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinetālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» pagājušās sezonas kapteinis Sandis Ozoliņš savu jauno komandu izvēlēsies starp trim vienībām, vēsta izdevums «Sovetskij Sport».

«Sandim ir četri varianti, kur turpināt savu karjeru,» laikrakstam atklāja Ozoliņa aģents Pols Teofanuss. «Viens no tiem nav nopietns, tā ka izvēlēsimies no trim klubiem. Sandis pašlaik vēl nav izdarījis izvēlējies - domā.»

Teofanuss gan neatklāj kuras komandas ir 39 gadus vecā sarakstā. «Katrā gadījumā, tas nenotiks ātrāk par Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftu, kas risināsies šīs nedēļas nogalē,» viņš sacīja.

Iepriekš medijos izskanēja informācija, ka par pieredzējušā aizsarga pakalpojumiem interesējas Maskavas CSKA, Magņitogorskas «Metallurg», Maskavas apgabala «Atlant», Čeļabinskas «Traktor» un Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienības.

2011./2012. gada sezonā Ozoliņš piedalījās 50 KHL regulārās sezonas spēlēs, izceļoties ar 10 vārtu guvumiem un izpildīja 10 rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Gagarina kausa cīņā Ozoliņš guva kontā vienus vārtus un reizi rezultatīvi asistēja partnerim.

Rīgas «Dinamo» komandai viens no visu laiku Latvijas labākajiem aizsargiem pievienojās 2009. gadā. Ar «Dinamo» viņš visas reizes aizcīnījies līdz izslēgšanas spēlēm.

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu