Nazarovs Rīgas «Dinamo» nosauc par agresīvu komandu (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čerepovecas «Severstaļ» galvenais treneris Andrejs Nazarovs atklājis, ka komandai nākamajā sezonā varētu pievienoties kāds «policists», kurš aizstāvētu līderus un jaunos spēlētājus, vēsta «Sport-Express».

«Gala lēmums vēl nav pieņemts,» viņš sacīja. «KHL ir vesela virkne atlētisku un agresīvu komandu: piemēram, Rīgas «Dinamo», kas nesen parakstīja līgumu ar NHL smagsvaru Raiti Ivanānu,» norādīja Nazarovs.

«Domāju, ka gaidāmajā sezonā mums regulārajā čempionātā 10 - 15 spēlēs būs nepieciešams kārtīgs «policists», kurš pastrādās Čerepovecas labā,» izdevumā «Sport-Express» izteicies Nazarovs, kurš vēl pagājušajā sezonā bija rupjās Čehovas «Vitjaz» komandas galvenais treneris.

«Pirms Soču olimpiskajām spēlēm es neredzu iemeslu likt uzsvaru uz ārzemniekiem. Mēģināsim atrast krievu «policistu». Treniņnometnē pārbaudīsim vairākus interesants kandidātus šai pozīcijai. Vologdas apgabals ir slavens ne tikai ar sviestu, bet arī ar boksa skolu, tā ka problēmām nevajadzētu būt,» teica hokeja speciālists.

Pats Nazarovs savulaik bija viens no labākajiem Nacionālās hokeja līgas kaušļiem. Par «Severstaļ» galveno treneri viņš kļuva pēc pagājušās sezonas.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu