Rautakallio pārprasts; Luseniuss joprojām ar «Dinamo» (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Somijas uzbrucējs Niklass Luseniuss ir kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo». Viņš šorīt piedalījies komandas treniņā, un līgumsaistības ar vienību joprojām ir spēkā.

Otrdien medijos izskanēja informācija, ka 23 gadus vecais uzbrucējs pametis komandu. Kluba preses sekretārs Jānis Stepītis portālam TVNET atklāja, ka hokejists joprojām ir ar komandu un trenējoties.

Pēc otrdien aizvadītās «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņas spēles starp «Dinamo» un Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu ir pārprasts Rīgas vienības galvenais treneris Peka Rautakallio, kurš Luseniusa sakarā izteicās: «Komandā vairāk nav vietas.» Ar to viņš vēstīja, ka Luseniuss pašlaik netiek sastāvā.

Luseniusam līgums ar Rīgas «Dinamo» ir spēkā līdz 2012./2013. gada sezonas beigām.

Runājot par līgumsaistībām Stepītis ļāva noprast, ka soms varētu pamest komandu. «Oficiāli viņš ir kopā ar komandu. Kā būs tālāk - pašlaik nevaru atbildēt,» teica kluba preses sekretārs.

«Dinamo» komandai Luseniuss pievienojās pirms pagājušās sezonas.

2011./2012. gada sezonā soms «Dinamo» sastāvā piedalījās 60 KHL mačos, gūstot vienus vārtus, un veica 17 rezultatīvas piespēles partneriem, viņa lietderības koeficients bija +4.

Profesionāļa karjerā Luseniuss ir pārstāvējis vienīgi dzimtenes komandu Tamperes «Tappara».

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu