Hara: KHL ir spēcīgākā līga Eiropā (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Čehijas kluba Prāgas LEV jaunieguvums aizsargs Zdeno Hara izteicies, ka ļoti nepacietīgi gaida savu debiju KHL. Tāpat augumā raženais slovāks atklājis, kādēļ pievienojies tieši LEV vienībai.

«Bratislavas «Slovan» komanda ar mani nesazinājās,» čehu medijiem paziņoja Hara. «Ja viņi to būtu darījuši - pieņemtu viņu piedāvājumu. Esmu priecīgs par izvēli pievienoties LEV. Ar nepacietību gaidu savu pirmo spēli KHL. KHL ir ļoti augsts līmenis, bet LEV ir konkurētspējīga komanda.»

«Piedāvājumi man bija no dažādām hokeja līgām. Labi, ka bija laiks visu apsvērt. Beigu beigās izvēle krita uz KHL, kas ir spēcīgākā līga Eiropā,» teica Hara.

Debiju LEV komandas sastāvā vairāk nekā divu metru garais Hara, visticamāk, piedzīvos jau sestdien, kad Čehijas klubs spēkosies ar līgas bagātāko Sanktpēterburgas SKA vienību.

Bostonas «Bruins» aizsargs Hara aizvadītajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā laukumā devās 79 mačos, kuros izcēlās ar 12 precīziem metieniem un 40 rezultatīvām piespēlēm.

Četrkārtējais NHL «All Star» spēles dalībnieks Hara šogad piedalījās arī pasaules hokeja čempionātā, palīdzot Slovākijas izlasei izcīnīt sudraba medaļas. Desmit spēlēs viņās atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Pieredzējušais aizsargs NHL kopumā aizvadījis 1007 spēles.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu