Rīgas «Dinamo» aizvadījis pirmo treniņu Ābola vadībā (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Pirmo treniņu galvenā trenera Arta Ābola vadībā trešdien aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» hokejisti. «Inbox.lv» ledus hallē trenējās galvenās komandas un HK «Rīga» spēlētāji, kuri nav izsaukti uz Latvijas izlasēm, vēsta vienības mājas lapa.

Kopā ar visiem pārējiem spēlētājiem trenējās arī no fārmkluba «Liepājas metalurgs» atpakaļ atsauktie Mārtiņš Porejs un Gunārs Skvorcovs.

Savainojuma dēļ netrenējās «Dinamo» komandas kapteinis Guntis Galviņš un viens no aizsardzības balstiem Matjē Karls.

Novembra pārtraukumā Teds Nolans uz Latvijas valstsvienību ir izsaucis 15 Rīgas «Dinamo» hokejistus, bet uz Leonīda Tambijeva vadīto Latvijas U-20 izlasi ir devušies 14 HK «Rīga» spēlētāji. Līdz ar to treniņā uz ledus izgāja visi palikušie (uz izlasēm neizsauktie) un veselie «Dinamo» un «Rīgas» hokejisti.

Treniņu vadīja Ābols, bet viņam palīdzēja Viktors Ignatjevs un «Rīgas» treneris Ronalds Ozoliņš.

Nākamos mačus KHL čempionātā «Dinamo» aizvadīs trešdien, 14. novembrī, un piektdien, 16. novembrī, savā laukumā «Arēnā Rīga», sacenšoties ar divām Tatarstānas komandām – divkārtējiem KHL čempioniem Kazaņas «Ak Bars» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 24 spēlēs izcīnītiem 23 punktiem pašlaik atrodas priekšpēdējā, 13. pozīcijā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu