K.Rēdlihs un Karls nepiedalīsies nākamajās «Dinamo» spēlēs (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» šonedēļ plānotajās pirmajās spēlēs pēc starptautiskā pārtraukuma nevarēs palīdzēt traumas guvušie aizsargi Krišjānis Rēdlihs un Matjē Karls, vēsta vienība.

Arta Ābola debijas mačos Rīgas «Dinamo» galvenā trenera amatā trešdien Latvijas vienība savā laukumā sacentīsies ar uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas «Ak Bars» vienību, bet piektdien uzņems Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

Laukumā, visticamāk, varēs doties Rīgas «Dinamo» kapteinis Guntis Galviņš, kuram ir problēmas ar ceļgalu, bet rokas savainojumus guvušie Rēdlihs un Karls nespēlēs.

Līdz ar to no fārmkluba uz Rīgas «Dinamo» komandu izsaukti aizsargs Mārtiņš Porejs un uzbrucējs Gunārs Skvorcovs.

Kā ziņots, Dārziņš rokas traumas dēļ oficiālās spēlēs nav piedalījies kopš septembra vidus, tomēr svētdien viņš atgriezās laukumā, piedaloties divkārtējās Gagarina kausa ieguvējas «Ak Bars» pārbaudes spēlē.

Pēc šiem mačiem rīdziniekiem nākamnedēļ būs gaidāmi trīs izbraukuma mači.

Pirms nedēļas no amata tika atbrīvots Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio, bet par vietas izpildītāju iecelts viņa līdzšinējais palīgs Ābols. Amatus saglabājuši visi pārējie Rīgas «Dinamo» treneru kolektīva pārstāvji.

Rautakallio Rīgas «Dinamo» komandu sāka vadīt pirms pagājušās sezonas, kurā tā somu trenera vadībā iekļuva Gagarina kausa izcīņas turnīrā, tomēr nepārvarēja Rietumu konferences ceturtdaļfināla kārtu.

Šosezon komanda startē neveiksmīgi un 12 oktobra spēlēs izcīnīja vien divas uzvaras pamatlaikā. Tāpat tā izbraukuma mačos šosezon tikusi vien pie vienas uzvaras pamatlaikā. Kopumā šosezon Rautakallio vienību 24 mačos aizveda līdz astoņām uzvarām, no kurām tikai piecas izcīnītas pamatlaikā.

Rautakallio kļuva par sesto KHL atlaisto treneri šosezon.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 23 punktiem 24 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 13.vietu. No izslēgšanas spēļu sezonas to šķir septiņi punkti.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu