«Jets» zvaigzne Keins atbrīvots no Minskas «Dinamo» (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas klubs Minskas «Dinamo» lauzis līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) Vinipegas «Jets» vienības uzbrukuma līderi Evanderu Keinu, vēsta vienības mājaslapa.

«Diemžēl Keins nespēja adaptēties spēlēšanai KHL,» sacīja «Dinamo» kluba sporta direktors Igors Matuškins. «Vairākas reizes runāju ar Evanderu, skaidrojot mūsu prasības un redzējumu par viņa vietu komandā. Tā arī neizdevās ieraudzīt progresu Keina sniegumā.»

«Pēc abpusējas vienošanās pieņēmām lēmumu pārtraukt sadarbību. Vēlu Keinam panākumus viņa turpmākajā karjerā,» piebilda Matuškins.

21 gadu vecais Keins 12 KHL regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar vienu precīzu metienu un negatīvu lietderības koeficientu -8.

Aizvadītajā NHL sezonā Keins laukumā devās 74 spēlēs, kurās guva 30 vārtus un izdarīja 27 sekmīgas piespēles, kļūstot par savas vienības otro rezultatīvāko hokejistu.

2009.gada NHL jauno spēlētāju drafta ceturtais numurs Keins pasaules spēcīgākajā līgā debitēja Atlantas «Thrashers» sistēmā, kas vēlāk pārcēlās uz Vinipegu un pārtapa par «Jets».

KHL Rietumu konference kopvērtējumā Minskas «Dinamo» ar 31 punktu 26 spēlēs ieņem desmito vietu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu