Šremps: Galviņš ir KHL gada žurka (156)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Roba Šrempa "facebook" profila

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Robs Šremps «facebook» profilā asi kritizējis Latvijas komandas kapteini Gunti Galviņu, nodēvējot to par gada žurku.

«Galviņam jākļūst par KHL gada žurku,» rakstīja Šremps. «Viņam garšo siers un patīk aprunāt komandas biedrus, kā rezultātā es tiku atlaists. Labi izspēlēts, tu neveiksminiek. Es tikai aplaudēju par tavu rīcību.»

«Paldies, ka tā rīkojies, jo tagad man katru dienu nav jāredz tava žurkas seja. Ir pienācis laiks atņemt tev kapteiņa uzšuvi - tu esi šī sporta veida apkaunojums,» sacīja Šremps.

Rīgas «Dinamo» 26 gadus veco Šrempu atbrīvoja 24. novembrī.

Šobrīd amerikāņu uzbrucējs pārstāv Austrijas augstākās hokeja līgas klubu Zalcburgas «Red Bull». Savās debijas mačā «Red Bull» sastāvā Šremps izcēlās ar četrām piespēlēm. Kopumā viņš laukumā devies sešos mačos, kuros atzīmējies ar ar 1+9.

Šremps 15.novembra vakarā tika izlikts KHL atteikumu draftā, kas nozīmē, ka tuvāko 48 stundu laikā jebkura KHL komanda varēja iegūt viņu savā īpašumā.

Tā kā neviens klubs interesi neizrādīja, Šremps tika nosūtīts uz Rīgas «Dinamo» fārmklubu «Liepājas metalurgs», kur viņš aizvadīja vienu spēli.

26 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā «Dinamo» sastāv piedalījās 21 spēlē, kurā guva vienus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot sešas soda minūtes un lietderības koeficientu -1.

Foto: Ekrānšāviņš no Roba Šrempa "facebook" profila
Komentāri (156)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu