Znaroks preses konferences laikā rupji nolamājis fotogrāfu (87)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas hokeja speciālists Oļegs Znaroks, kurš kopā ar Hariju Vītoliņu vada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienību Maskavas «Dinamo», preses konferences laikā Maskavā rupji nolamājis vietējo fotogrāfu, vēsta laikraksts «Sovetskij Sport».

Incidents notika pēc trešdienas regulārā čempionāta mača, kurā «Dinamo» Maskavas derbijā pretinieku laukumā ar 3:1 uzvarēja «Spartak» hokejistus.

Preses konferences laikā Znaroks vērsās pret kādu no fotogrāfiem, apvainojot viņu par to, ka viņš Znarokam uzgriezis muguru.

«Paklau, ko tu sēdi pret mani ar muguru?» fotogrāfam vaicāja Znaroks, uz ko treneris saņēma atbildi, ka fotogrāfs tobrīd bijis aizņemts ar savu tiešo pienākumu veikšanu.

«Šeit ir preses konference, bet ar muguru tu nākamreiz sēdēsi tualetē,» rupji atbildēja Znaroks, savam komentāram pievienojot arī seksuālas dabas apvainojumu.

Interneta komentāros bijušais Latvijas izlases galvenais treneris par savu rīcību saņēmis bargu nosodījumu.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 88 punktiem 43 mačos pašlaik ieņem trešo vietu.

Komentāri (87)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu