Lukašenko: Mūsu hokejs apkauno visu Baltkrieviju (80)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko veltījis ļoti asus komentārus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Minskas «Dinamo» un valstsvienībai.

Pilnīgs kauns

«Man ir kauns runāt un klausīties par Minskas «Dinamo» sniegumu,» «Interfakss» citēts Lukašenko. «Un tas, ko sastrādāja Baltkrievijas izlase, ir ārpus visiem rāmjiem. Es uz to netaisos noskatīties. Baltkrievijas valstsvienības nespēja kvalificēties olimpiskajām spēlēm ir pilnīgs kauns.»

Pārskatīs atalgojumus

«Tuvākajā laikā tikšos ar sporta ministru, prezidenta palīgu un pirmo viceprezidentu,» atklāja Lukašenko. «Es viņiem pavaicāšu, ar kādu atzīmi viņi novērtē savu darbu. Pēc tam mēs pārskatīsim viņu atalgojumus. Vai mums vispār ir vajadzīgs Minskas «Dinamo»?»

«Izlase zaudēja kam - Slovēnijai! Viņiem kopumā ir 700 hokejistu, mēs zaudējām un netikām uz Olimpiādi. Acīmredzot mūsu sporta funkcionāriem vai nu smadzenes ir sagriezušās, vai arī viņi nevēlas strādāt. Daži treneri Baltkrievijā mēnesī saņem 8 tūkstošus ASV dolāru un vairāk, ieņemot pēdējās vietas turnīros,» sirdi kratīja Lukašenko.

Šā gada KHL regulārajā čempionātā Minskas «Dinamo» ar 71 punktu 52 spēlēs ieņēma 10. pozīciju, nespējot iekļūt Gagarina kausa izcīņā. «Dinamo» KHL «play off» iekļuvusi tikai divas reizes.

Savukārt Baltkrievijas izlase olimpiskajā kvalifikācijā zaudēja Slovēnijai un neizcīnīja ceļazīmi uz Sočiem.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu