Rīgas «Dinamo» atlaiž Raiti Ivanānu (126)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas «Dinamo» lauzusi līgumu ar spēka uzbrucēju Raiti Ivanānu, vēsta vienības mājaslapa.

34 gadus Ivanāns aizvadītajā KHL sezonā «Dinamo» sastāvā piedalījās 39 regulārā čempionāta spēlēs, kurās atdeva 1 rezultatīvu piespēli, nopelnīja lietderības koeficientu -5 un 84 soda minūtes.

Savukārt KHL Cerības kausā Latvijas uzbrucējs piedalījās 11 mačos, kuros nopelnīja lietderības koeficientu -1 un 6 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 6:16 minūtes.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjeras laikā Ivanāns spēlējis triju dažādu komandu sastāvā (Monreālas «Canadiens», Losandželosas «Kings» un Kalgari «Flames») ir aizvadījis 283 spēles, kurās guva 12 vārtus un atdeva 6 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 569 soda minūtes.

2006. gada vasarā Ivanāns parakstīja līgumu ar NHL klubu Losandželosas «Kings», un šīs komandas sastāvā aizvadīja nākošās četras sezonas.

2010. gada vasarā viņu kā ar neierobežotu brīvo aģentu līgumu uz divām sezonām parakstīja cits NHL klubs Kalgari «Flames», taču jau pirmajā sezonas spēlē viņš guva smagu smadzeņu satricinājumu, kura dēļ nācās izlaist visu sezonu.

Ierindā viņš atgriezās tikai pirms 2011./2012. gada sezonas, taču NHL nospēlēja tikai vienu maču (5. janvārī pret Bostonas «Bruins»), bet sezonas lielāko daļu aizvadīja AHL fārmkluba Ebotsfordas «Heat» sastāvā, kur gan veterānu ierobežojuma dēļ piedalījās tikai 27 spēlēs (2 vārti un 3 piespēles, 37 soda minūtes).

Komentāri (126)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu