Daugaviņam netiek piedāvāts jauns līgums (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Oficiāli apstiprinājusies informācija, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bostonas «Bruins» nepiedāvās Latvijas uzbrucējam Kasparam Daugaviņam noslēgt jaunu līgumu. To varēja izdarīt līdz 2. jūlija pulksten 24, taču tas nav noticis.

Jau otrdien Bostonas žurnālists Džo Hagertijs paziņoja, ka Bostonas «Bruins» nākotnē nerēķinās ar 25 gadus veco Daugaviņu un jaunu līgumu nepiedāvās.

Daugaviņš tagad kļuvis par neierobežoti brīvo aģentu un var sākt sarunas ar jebkuru citu NHL komandu. Brīvo aģentu tirgus atvērsies 5. jūnijā, bet sarunas ar klubiem jau var veikt tagad.

Pagājušajā sezonā Latvijas uzbrucēja atalgojums bija 635 000 ASV dolāru. Ja «Bruins» viņam piedāvātu kvalifikācijas līgumu, tad nākamsezon būtu jāmaksā par 10% lielāka alga. Tagad Daugaviņš ar jebkuru klubu var runāt par tādu pašu, lielāku vai mazāku atalgojumu.

«Bruins» vienībai Daugaviņš pievienojās 27. martā, kad viņu neaizsargāto sarakstā bija izlikusi Otavas «Senators» vienība. Abu klubu rindās Daugaviņš NHL piedalījās 25 spēlēs, kurās guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles partneriem, bet viņa lietderības koeficients bija -8.

Daugaviņš piedalījās četrās Stenlija kausa izcīņas finālspēlēs.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu